I Lars Molins fotspår på Söderön
Datum: 16 juli
Klockan: 14.00 – 16.00
Plats: Söderögården, Långalma
Vi samlas i Söderögården där Lars Molin Sällskapet berättar om bakgrunden till de Molinska inspelningsplatserna i Östhammars kommun. Du får veta hur iBeaken fungerar och hur du med hjälp av skyltarnas QR-koder får veta mer om inspelningsplatserna. Margaretha Mattsson som var statist under inspelningen av Tv-filmen Midvinterduell berättar minnen. Efter fikapaus följs vi åt med bil/samåker till tre av inspelningsplatserna på Söderön.

I Lars Molins fotspår i Öregrund
Datum: 17 juli
Klockan: 14.00 – 15.00
Plats: Turistbyrån, Öregrund
Vi samlas vid turistbyrån och tar oss därefter till inspelningsplats nr 9 som är vår utgångspunkt. Representant för Lars Molin Sällskapet berättar om bakgrunden till de Molinska inspelningsplatserna i Östhammars kommun.
Du får veta hur iBeaken fungerar och hur du med hjälp av skyltarnas QR-koder får ytterligare information om inspelningsplatsen. Därefter vandrar vi vidare till de övriga fem inspelningsplatserna som finns i centrum. Inställt vid regn.

Molinsk tipspromend – Söderödagen
Datum: 20 juli
Klockan: 12.00 – 14.00
Plats: Söderögården, Långalma (Östhammar)
Vi anordnar en Molinsk tipspromend med Lars Molins filmer och boken Duell i gryningen och andra skrönor som pris. Vi har informationsbord och säljer även vår nyutgåva av Lars Molins bok: Duell i gryningen och andra skrönor.

Upp igen!