2012-05-18 Aktiviteter i Östhammar och Öregrund i sommar och hösten – vad vi vet vi idag.

6 juli - Lars Molin Sällskapet kommer att medverka på Diggiloos föreställning i Östhammar på Frösåkersvallen. Lotta Bromé med sina "krumelurer" kommer att intervjua. Årets tema är filmmusik.

9 juli - Öregrundsmåndagen då Ewert Ljusberg uppträder, finns vi på plats med vårt informationsbord.

15 juli - Söderödagen – info.bord och tipspromenad, Molin-DVD i pris,

16 juli - Öregrundsmåndagen då Östern med Resten underhåller, finns vi också där.

11 augusti -  Baddagarna i Öregrund. Vi är på plats under lördagen som vanligt med informationsbord.

20 oktober – Ordfestivalen – Sällskapet på plats med sitt informationsbord

Lars Molin aktiviteter i övriga landet!
Känner du till fler aktiviteter meddela oss så ska vi lägga in dem här så alla Molinvänner kan hitta dem!

16 juni har Västerbottensteatern premiär på Tre kärlekar av Lars Molin. Föreställningarna blir på sommarteater i Nordanåparken, Skellefteå!
Tre kärlekar handlar om tre generationer. En fors. Ett kraftbolag. Andra världskriget tar slut, men för familjen Nilsson har striderna bara börjat... Är ni intresserade boka biljetter premiären är redan slutsåld! Läsa mer under Menyn till vänster – I Lars Molins fotspår och under teater.

17 juli har Teater Proximus premiär på Potatishandlaren av Lars Molin. Det är fjärde gången man sätter upp en teater baserad på Lasses filmer. Potatishandlaren hade premiär 1996 och tillhör en av Lars Molins senare TV-filmer. Filmen är uppskattad av publiken och innehåller flera dråpliga och numera klassiska scener som har en hög igenkänning. Produktionen av Potatishandlaren bygger på ett unikt samarbete mellan teaterföreningen och Lars Molins efterlevande. Läsa mer under Menyn till vänster – I Lars Molins fotspår och under teater.

Upp igen!